Târgul Mâinilor Dibace

Aaatențiune-atențiune! Vă prezentăm un eveniment excepțional, organizat chiar de subsemnații!

Sâmbătă, 18 iunie, vă așteptăm la Târgul Mâinilor Dibace!  Iar a 2-a zi, la Stanciova, cu niște workshopuri simpatice și socializare la greu ;)

Bun, și ce-i cu târgul ăsta?

Târgul Mâinilor Dibace se vrea a fi o adunare de oameni voioși care știu să creeze lucruri frumoase dar mai ales utile, oameni care au aflat că pentru orice lucru confecționat în masă, cu prețul sănătății multor oameni și a multe resurse irosite există un echivalent făcut cu grijă, cu drag și cu materiale mai firești, mai disponibile, mai sănătoase. Oameni care au învățat să creeze alternative.

Oameni care demonstrează că oricine poate să facă minuni acasă sau într-un mic atelier și că mai există meșteșugari, chiar și la oraș.

Veți găsi la târg pâine tradițională, uleiuri presate la rece, lămpi deosebite, obiecte decorative, bijuterii, săpunuri de casă, picturi, câte și mai câte! Urmăriți noutățile: pe măsură ce participanții își confirmă prezența puteți afla mai multe despre ei și ce știu ei să facă!

Chiar dacă suntem momentan doar în faza de început și mai e timp berechet, în care sigur aveți chestii interesante de văzut prin Timișoara, anunțăm totuși evenimentul, în caz că sunteți careva interesați să luați parte, în calitate de participanți.

Cu drag, Irina și Gab

1 iunie 2011, Stanciova

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by iris on 09/07/2011 at 3:59 pm

    Irina, sa nu uiti de mine si de maia! Noi am fost foarte importante la targ datorita faptului ca eram singurele fetite de acola. La Maia oameni se puteau racori, iar dupa ce savurau acea limonada dulce, se puteau duce la standul meu, ca sa aiba o amintire de la targ, un desen. Si ca sa sti, euti-am dat cele doua voturi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: