Se caută doritori pentru un alt parteneriat ASAT

Am primit un comentariu la articolul ăsta de la Mihaela, reprezentantă CRIES, organizație ce susține implementarea și dezvoltarea parteneriatelor de tip ASAT în România.

Se pare că există încă un producător care dorește un parteneriat de tip ASAT, întrebarea există și consumatori doritori?

Dacă se semnează contractele până la jumătatea lunii martie, se poate începe colaborarea chiar din acest an. Se pare că există deja câțiva doritori, așa că lista a fost deschisă. Pentru informații și înscrieri scrieți un mail la adresa asat_tm[at]yahoo.com

Mesajul Mihaelei îl reproduc aici.

Buna tuturor,

Doresc sa va informez ca s-au gasit cele 20 de familii de consumatori care au incheiat contractul cu doamna Leordean. Distanta este putin prea mare, dar nu am reusit (pentru inceput) sa formam un grup de consumatori in arad, de exemplu. Si cum aveam consumatori interesati si producatorul gata de a intra in colaborare, noi i-am pus in legatura. S-au placut si au incheiat colaborarea!

In prezent, suntem in legatura cu un nou producator (45 km de timisoara) care este gata sa intre in parteneriat cu vreo 30 de familii de timisoreni. Deci, daca stiti persoane interesate, dati-le de veste ca am inceput formarea celui de-al treilea grup consumatori ASAT.

Ganduri de bine,

Mihaela

Să vă văd… vi se face poftă de legume proaspete? :D

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by Andreea on 07/02/2011 at 9:21 pm

    Salut,

    mie mi s-a lasat cu pofta de legume bune si am si trimis un mail . Atata tot ca nu am primit niciun raspuns si pentru ca nu as vrea sa ratez iar cosul cu legume ma gandeam sa incerc sa ii contactez si altfel pe cei care se ocupa de program. Ai cumva mai multe date de contact? Daca nu o sa insist cu inca un mail, 2,3,4,100 :).
    Merci frumos de informatii!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: