We are all one

13 responses to this post.

 1. foarte fain

  Răspunde

 2. frumossss

  Răspunde

 3. „we are all nature” dar uitam poate atunci cand ar trebui sa stim cel mai bine!
  Daca ne aducem aminte la timp, poate mai salvam ceva ………………………………..

  Răspunde

 4. Posted by cezar aka blimpyway on 06/09/2010 at 2:48 am

  Textul are sens, dar muzica si imaginile sunt … insuportabil de siropoase – mai putin aia cu rechinu care incetisor, in slow motion, prinde un pui de foca intre dinti pe un fundal sonor de viori diafane Restu-i ca o reclama bine tintita… Lipseste sigla cu „izvorul minunilor” sau alta apa la fel de curata care sa ma faca sanatos si fericit.

  Răspunde

  • :)) așa-i? Mă bucur că ai zis-o.
   Dar uite că astea prind la public, filmul are destul de multe de view-uri pe youtube, și m-am gândit că uite, cumva intră idei de-astea și în „mainstream”, poate nu strică.
   În altă ordine de idei: imaginile, cel puțin unele, sunt din ceva documentare de bbc. Unul l-am văzut, îi zice „Jungles” și e făinuț (deși acolo textele sunt cam aiurea de multe ori :P )

   Răspunde

 5. Posted by Dreea on 06/09/2010 at 11:46 am

  „No, the world won’t end, people who live on it will. So it’s not the end of the world we’re talking about, it’s the end of us. And the world, no matter what damage you think you’ve done to it, will regenerate, will redo everything that was here at one time, except it won’t be any people, because it’s got all the time in the world … ” … Deci planeta se va regenera, va pune fiecare vietate distrusa de om la locul ei, va construi o lume exact ca cea in care traim, din care insa va exclude omul… o sa tina minte natura ca omul e „rau” si va impiedica evolutia sa isi urmeze cursul pt a nu mai permite „regenerarea” acestei specii :))
  Mesajul filmuletului e ok dar sunt de acord cu cezar, e mult prea siropos si textu cam tampitel…
  Thanks for sharing anyway

  Răspunde

  • Nu cred că lumea s-ar regenera ca să ajungă exact cum e acum. Cred că ar evolua la fel de frumos, dar poate altfel.

   A durat milioane de ani până omul a evoluat în ce e acum: o specie de primată cu un nivel ridicat de conștiință, capabil să creeze culturi și tehnologii complexe. Dacă lumea ar lua-o de la capăt, poate că se va ajunge din nou la o altă formă de viață conștientă, poate mult mai repede, poate mult mai încet… n-avem de unde să știm. Nu cred că natura ar „împiedica” în vreun fel evoluția unei alte specii conștiente, la fel cum nu împiedică nici acum evoluția altor specii cu un nivel oarecum ridicat al conștiinței de sine.
   Nici o formă de viață nu poate fi „rea”, ci doar este. Ceva e „rău” sau „bun” dacă îl numim noi, oamenii, așa, și nici măcar așa nu suntem toți de acord: valoarea pe care o dăm unui lucru este condiționată de mediul în care trăim, de cultura în care am ajuns la sistemul de valori propriu.

   Spui că mesajul e ok, dar textul e cam tâmpițel. La ce anume te referi?

   Răspunde

 6. Posted by Dreea on 06/09/2010 at 12:23 pm

  ma refeream exact la textul pe care l-am pus intre ghilimele, e undeva pe la jumatatea filmului, unde spune ca lumea va reface totul exceptand omul :)
  sunt cu totul de acord cu tine, eram de fapt un pic ironica la adresa textului la care am facut referinta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: